Beyond, Inc.

Recherches associées: Avis sur Beyond, Inc. | Offres d’emploi chez Beyond, Inc. | Salaires chez Beyond, Inc. | Avantages sociaux chez Beyond, Inc.
      Entretiens chez Beyond, Inc.Entretiens d’embauche pour Systems Engineer chez Beyond, Inc.Entretien chez Beyond, Inc.

Entretien pour Systems Engineer

22 déc. 2009
      Cottonwood Heights, UT
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Beyond, Inc. (Cottonwood Heights, UT) en févr. 2008

I first did a phone interview with my boss-to-be that took about an hour. They called me back the next day that they had decided to schedule an in person interview. That interview started as a one-on-one with just the manager for about an hour, then he brought in three members of the team to talk to me and test me skills, which lasted about another hour. Finally, he took me to lunch with the SVP of Technology which was more informal in nature. About three hours in total from when I got there to when I left. They offered me the job after we had lunch.

How would you set up a server to act as bastion host?