BetVictor

Recherches associées: Avis sur BetVictor | Offres d’emploi chez BetVictor | Salaires chez BetVictor | Avantages sociaux chez BetVictor
      Entretiens chez BetVictorEntretiens d’embauche pour Java Developer chez BetVictorEntretien chez BetVictor

Entretien pour Java Developer

23 déc. 2013

1st interview on the phone, some tech questions (Java standard questions + processes, other technologies); 2nd interview through Skype - programming, focusing on how you think, not exactly providing a solution (always good though if you can solve too); 3rd interview, final - face to face at their office, mostly to meet you, you have a coffee with 2 employees and can ask questions but they would never warn you with real issues;

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Java Developer chez BetVictor

Entretien pour Java Developer

27 oct. 2013
      Gibraltar

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez BetVictor (Gibraltar)

Two phone / skype interviews, technical interview and 1 to 1 interview with the dev mgr

Time or algorithm complexity calculation