Basis Technology

Recherches associées: Avis sur Basis Technology | Offres d’emploi chez Basis Technology | Salaires chez Basis Technology | Avantages sociaux chez Basis Technology
      Entretiens chez Basis TechnologyEntretiens d’embauche pour Software Engineer Co-Op chez Basis TechnologyEntretien chez Basis Technology

5 nov. 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer Co-Op chez Basis Technology

23 janv. 2024
      Boston, MA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Basis Technology en oct. 2022

Initial phone screen, then got scheduled for 4 half-hour interviews. Did 2 of them, and then they cancelled *day of* for the other 2. Very rude coming from a company of 100 employees. During the phone screen ask how many other applicants they're considering. Don't waste your time.

Standard array questions in java
      Entretien difficile

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Basis Technology (Boston, MA)

I received 1 leetcode medium and 1 leetcode hard. I had two more behavior interviews afterwards. The behavioral interviews were with the managers. They were really fast in giving me an offer, within a week I think.

You could find the questions on leetcode.

5 nov. 2022

Initial phone screen, then got scheduled for 4 half-hour interviews. Completed the first 2 technical ones. The rest were cancelled *day of* because they hired their candidates as soon as each one finished their interviews. Did not consider me fully just because I hadn't applied 3 days earlier. Pretty rude and inconsiderate from a company with 100 employees.

Standard array questions for technical interviews