BNP Paribas

Recherches associées: Avis sur BNP Paribas | Offres d’emploi chez BNP Paribas | Salaires chez BNP Paribas | Avantages sociaux chez BNP Paribas
      Entretiens chez BNP ParibasEntretiens d’embauche pour Corporate Credit Analyst chez BNP ParibasEntretien chez BNP Paribas

20 oct. 2024
      Lisbonne, Lisbonne

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez BNP Paribas (Lisbonne, Lisbonne) en oct. 2024

first a phone call with a component in English and a component in Portuguese. After you schedule an interview with HR, focusing more on yourself. If you move forward, you will have a test, with 3 different groups (multiple-choice, written answers and questions revolving around calculations). Passing that test you will have an interview with some team members, who will ask some questions about you, then will proceed to talk about the position, and after that, they will do technical questions around the test.

What is your motivation to work on BNP Paribas,

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Corporate Credit Analyst chez BNP Paribas

9 oct. 2025
      Montréal, QC

J'ai passé un entretien chez BNP Paribas (Montréal, QC)

4 entrevistas, tecnicamente okay, muito gentis e te ajudam se voce nao entende a pergunta. Primeira entrevista foi fit, segunda foi so tecnica, terceira foi metade metade e ultima foi com alguem mais senior somente fit

Porque voce gostaria de trabalhar em credito?

4 août 2024
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez BNP Paribas

Duration of about 1 month, with a test in the middle that had basic finance questions, like how the 3 statments combine and some financial ratios and their meaning. Overall, pretty standard process I would say

F. statments; How the statments align