J'ai passé un entretien chez BNP Paribas (Bruxelles) en mai 2017
Entretien
via solvus een interview bij de bank gekregen (na 2 gesprekken met solvus).
Je gaat op vragen moeten antwoorden en ook een side by side doen bij iemand die er al even werkt. Daarna moet je een fake gesprek doen via telefoon.
Hoe ga je om met procedures en regelgeving? (Is super belangrijk voor BNP, is bureaucratie en kleine lettertjes niets voor jou, zoek dan best een andere functie)
Via interim hier op gesprek geweest. Was aangenaam, 2 weken na gesprek laten ze iets weten. Over algemeen een positief gesprek. Stellen ook vragen over het bedrijf, dus zeker via website je voorbereiden.
Question 1
Ze gaven enkele woorden en ik moest zeggen wat er het eerst in me opkwam, gerelateerd aan de brede banksector.
J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez BNP Paribas (Gand) en janv. 2020
Entretien
Eerst contact gehad met het uitzendbureau. Nadien 2 testen gemaakt op pc. Daarna afgesproken met de BNP paribas zelf. 2 mensen interviewden mij. Na het gesprek ongeveer 30 minuten naast een werknemer gezeten om te kijken hoe hij/zij te werk gaat.
vb. Geef mij in 1 zin waarom je commercieel zou kunnen zijn
J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez BNP Paribas en janv. 2019
Entretien
Eerst 3 proeven, dan een gesprek met solvus en dan een gesprek met de bankdirecteur zelf. Het gesprek met solvus testte vooral de technische kennis en de commerciële kennis. Het duurde een uur ongeveer. Het waren open vragen vooral en cases. Het gesprek met de bankdirecteur was veel persoonlijker. Het waren typische vragen om elkaar beter te leren kennen, case: verkoop mij een bancair product, etc
-waarom bnp
- waarom commercieel adviseur
- wat denk je dat jouw sterktes moeten zijn
- verkoop mij een kredietkaart