BAE Systems

Recherches associées: Avis sur BAE Systems | Offres d’emploi chez BAE Systems | Salaires chez BAE Systems | Avantages sociaux chez BAE Systems
      Entretiens chez BAE SystemsEntretiens d’embauche pour Applications Support Engineer chez BAE SystemsEntretien chez BAE Systems

Entretien pour Applications Support Engineer

29 oct. 2012
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez BAE Systems (Londres, Angleterre)

Recommended twice for two position through one of their prefered recruiters, The internal HR department is useless, I did gain one interview directly but only after a recruiter had first pestered them and they discovered I had already applied - applying directly normally a waste of time, 1st Stage 1:1 interview, 2nd Stage panel / presentation interview. The first stage is simply a review of your CV (it is impossible to fail) Detica hire primarily graduates so you will be treated like one regardless of your experience. Make sure you still actually remember what you studied at university. You are invited back for a 2nd Interview panel interview with different people. Again you will need to repeat everything said in the 1st interview with regards to your CV. The presentation is largely a waste of time, spend no more than 10 minutes on it. Make it quick/clean and unmemorable.

What is your favourite Text editor?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Applications Support Engineer chez BAE Systems

Entretien pour Application Support Engineer

10 juill. 2023
      Kuala Lumpur

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez BAE Systems (Kuala Lumpur) en oct. 2020

Technical: I was asked about Oracle DB, Web Server, Java and Linux knowledge. How to solve performance issue from application, db or server. How to communicate with client in critical situation

Understanding about Customer support process