Avro Energy

Recherches associées: Avis sur Avro Energy | Offres d’emploi chez Avro Energy | Salaires chez Avro Energy | Avantages sociaux chez Avro Energy
      Entretiens chez Avro EnergyEntretiens d’embauche pour Customer Service chez Avro EnergyEntretien chez Avro Energy

Entretien pour Customer Service

6 févr. 2020
      Nuneaton, England
      Offre refusée
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Avro Energy (Nuneaton, England) en janv. 2020

The interview process was great, better than allot of company’s. You can tell justine is passionate about employing the right person she really likes to understand you. The interview is in depth looking at skills and service. Firstly you are welcomed and setup in a room by yourself to conduct a telephone role play and a math test. Then the process moves along to a meeting whereby you are asked a series of questions amongst general chat to understand behaviour and competency level.

Telephone role play, Nee customer calling looking to switch

Maths test, calculator provided, working out a months bill for gas and electric

Meet and greet competency based questions Give an example of a time when - - Dealt with a difficult situation - Delivered great service