Avaya

Recherches associées: Avis sur Avaya | Offres d’emploi chez Avaya | Salaires chez Avaya | Avantages sociaux chez Avaya
      Entretiens chez AvayaEntretiens d’embauche pour R&D chez AvayaEntretien chez Avaya

Entretien pour R&D

9 août 2016
      Bengaluru

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme R&D chez Avaya

Entretien pour R & D

7 août 2016
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Avaya (Bengaluru) en août 2016

First round was written test. 30 questions on C programming and 25 questions on analytical aptitude. Negative marking was applied. Second round was technical, where they asked questions on projects, computer networks, data base management systems, operating systems and c++. Third round was HR and technical combined, questions were various general H R questions and some technical questions as well.

1. Explain file structure in Linux and write a program to demonstrate it. 2. How is deadlock prevented. Write a program to avoid deadlock for a given resource.
      Entretien difficile

Hiring Process -Aptiude test -45 minutes(Quantitative C) --Question on code snippets and their output -45 minutes(Quantitative Aptitude) --Aptitude was a bit hard compared to others Interview Process -Technical Interview --Technical questions on data structures,computer networks,OS,etc -Manager Interview -HR Interview --usual hr questions

Why do you want this company and not other companies?

Entretien pour R&D

3 août 2016
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Avaya en août 2016

First their will be aptitude, where you will have 30 questions on C programming and 20 questions on analytical. Their will be negative marking where 1mark will be deducted for wrong answer and you will get 2marks for each correct answer. In interview they ask questions from all subjects even thou you have not mentioned in resume .you should be strong in technical and logical. And again they said that since they will not give any training they need students to have in depth of technical knowledge.

when you withdrawing money from ATM if your transaction is completed ie your DB is updated ,then suddenly power goes off without money is coming out of machine how to handle such situations.