AmSher

Recherches associées: Avis sur AmSher | Offres d’emploi chez AmSher | Salaires chez AmSher | Avantages sociaux chez AmSher
      Entretiens chez AmSherEntretiens d’embauche pour Account Representative chez AmSherEntretien chez AmSher

Entretien pour Account Representative

18 janv. 2016
      Birmingham, AL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez AmSher (Birmingham, AL) en avr. 2015

really basic apply online process. I heard about this job through a friend and applied online. After about 3 days I heard back from an HR rep and an interview was set up. Very basic questions about why you think you'll be a good fit. Management insists they are about to expand like never before and they have so much business so they will say they need someone to come in there and just blow everyone and everything out of the water.

same basic questions. They will ask about previous collections experience