Almac Group

Recherches associées: Avis sur Almac Group | Offres d’emploi chez Almac Group | Salaires chez Almac Group | Avantages sociaux chez Almac Group
      Entretiens chez Almac GroupEntretiens d’embauche pour Synthetic Organic Chemist chez Almac GroupEntretien chez Almac Group

Entretien pour Synthetic Organic Chemist

2 mars 2017

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Synthetic Organic Chemist chez Almac Group

Entretien pour Synthetic Organic Chemist

24 oct. 2020
      Dublin, Dublin

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Almac Group en févr. 2017

Sent in CV with cover letter to see if you get short listed, initial phone interview is arranged with a member from the lab with an interview in person if you pass the first stage.

Tell me about the chemistry you have done.

Give me a time when you had a problem with your chemistry and what did you do.

What do you know about Almac

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Almac Group (Dublin, Dublin) en sept. 2020

Phone interview. This involved talking about me, my experience, the group and some organic chemistry questions. Heard back 3 weeks later. Had F2F interview over the internet. This involved a 20 min presentation of my up to date research. Did a series of organic problem solving questions. Recieved a phone call a few weeks later and was offered a position.

C-N bond forming reactions

Tell me about yourself

What do you know about the company