Alma Technologies

Recherches associées: Avis sur Alma Technologies | Offres d’emploi chez Alma Technologies | Salaires chez Alma Technologies | Avantages sociaux chez Alma Technologies
      Entretiens chez Alma TechnologiesEntretiens d’embauche pour Customer Engagement Specialist chez Alma TechnologiesEntretien chez Alma Technologies

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons
      4.0★Rémunération et avantages
      New Anglia University
      5.0★Rémunération et avantages

Entretien pour Customer Engagement Specialist

9 mars 2021

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Alma Technologies

Where do I start? I had the HR individual schedule and then re-schedule our interview at least 5 times. Not to mention he missed our interview and never followed back. I applied to another position only to find out it was the same HR rep. They reached out to offer yet another interview that was scheduled, then rescheduled, then canceled without any notice. When I reached out to ask about the cancelation, there was no reply. They are extremely unprofessional. DO NOT apply to work there. If this is how they handle their communication, that would be a huge red flag to their lack of organization as a whole. Such a terrible experience. Can't believe they call themselves HR and act so unprofessionally.

Try getting ahold of them.