Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois
  • Entreprises
  • Salaires
  • Pour les employeurs

Boostez votre carrière

employer cover photo

Alleo

Est-ce votre entreprise ?

À propos
      Avis
      Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Alleo | Offres d’emploi chez Alleo | Salaires chez Alleo | Avantages sociaux chez Alleo
      Entretiens chez AlleoEntretiens d’embauche pour Sr. Business Development Manager chez AlleoEntretien chez Alleo

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Aucune offre
      Expérience négative
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Alleo (Amsterdam) en août 2025

Entretien

Ik heb op de website gereageerd op de vacature bij Alleo. Ongeveer een week later werd ik gebeld door een medewerker. Omdat ik niet kon opnemen, heeft hij een email gestuurd met de graag of ik telefonisch contact op wilde nemen; hij had namelijk een paar vragen voor mij. Ik heb hem een paar minuten later teruggebeld, terwijl ik aan het terugwandelen was naar huis (ik had zonet mijn dochter bij school afgezet). De vragen die hij stelde waren inhoudelijk en specifiek gericht op mijn motivatie en kennis van de organisatie, functie en product. Dit was mij niet eerder meegedeeld, noch op de hoogte gebracht dat een dergelijk gesprek na het indienen van de sollicitatie zou gebeuren. De collega viel in voor de hiring manager en 'scande' dmv dit gesprek de kandidaat. Ik sta ervoor open om het kad van het koren te scheiden, maar enige voorkennis van de procedure en gelegenheid om voor te bereiden was wel fijn geweest. Twee dagen later werd ik afgewezen, o.a. dmv het telefonisch sollicitatiegesprek.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Wat trekt jou aan om voor Alleo te werken?
      Répondre à cette question

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous