Allegient

Recherches associées: Avis sur Allegient | Offres d’emploi chez Allegient | Salaires chez Allegient | Avantages sociaux chez Allegient
      Entretiens chez AllegientEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez AllegientEntretien chez Allegient

Entretien pour Software Engineer

25 oct. 2016
      Indianapolis, IN

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Allegient (Indianapolis, IN) en sept. 2016

It was awful, I did my phone screen with them. Got the opportunity from an on campus CF. Their HR missed one phone screen cause he had to leave office unexpectedly. The company does not feel organized at all. Now the HR just went MIA and I cannot find him nowhere.

A school system design using OOP.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Allegient

Entretien pour Software Developer

22 oct. 2014

J'ai passé un entretien chez Allegient

Talked to a representative at a career fair and a week later received an email regarding an online assessment to take. They put a very strict deadline on the time to take the exam so if you are applying for this position, do not go over the time limit if you want to be absolutely considered.

Pretty average interview. Questions asked were expected.