Agile Soft Systems

Recherches associées: Avis sur Agile Soft Systems | Offres d’emploi chez Agile Soft Systems | Salaires chez Agile Soft Systems | Avantages sociaux chez Agile Soft Systems
      Entretiens chez Agile Soft SystemsEntretiens d’embauche pour Software Developer chez Agile Soft SystemsEntretien chez Agile Soft Systems

Entretien pour Software Developer

11 juill. 2024

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Agile Soft Systems en mai 2024

Candidate Interviewed for Java developer position. Somehow interviewer might take candidates' answers on their ego and start to pass judgements almost immediately in on-going interview itself. Beware of such behaviour, candidates should ignore and move on.

What is Exception Handling in Java?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez Agile Soft Systems

Entretien pour Software Developer

3 sept. 2019
      Pune
      Entretien difficile

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Agile Soft Systems (Pune) en août 2019

They have 5 rounds 1st round is simple aptitude test and programming round. Programs are based on data structure. 2nd round is face to face. In this interview he asked all core concepts of dot net framework as position was for dot net developer. Prepare sql server database concepts and project. Also oops concepts.gives small program to check logic behind solution. 3rd round is again face to face. Senior software developer takes this interview. Prepare all oops concepts, sql server database, project. Asks Data structure concepts with program yo write logic. Last two rounds are with project manager and project lead. Asks to solve puzzles to think out of box. Project questions. For last round just go through company website. They ask what do you know about this company.

collection, types of collection, difference between them?

basic sql queries

data structure programs using collection

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons