Acorn Engineering

Recherches associées: Avis sur Acorn Engineering | Offres d’emploi chez Acorn Engineering | Salaires chez Acorn Engineering | Avantages sociaux chez Acorn Engineering
      Entretiens chez Acorn EngineeringEntretiens d’embauche pour Account Director chez Acorn EngineeringEntretien chez Acorn Engineering

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons
      4.0★Rémunération et avantages
      New Anglia University
      5.0★Rémunération et avantages

Entretien pour Account Director

4 févr. 2026
      Slough, Berkshire, South East England, England

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Acorn Engineering (Slough, Berkshire, South East England, England) en janv. 2026

Poor candidate experience, lack of accountability at senior level I interviewed for an Account Director role and completed a second-stage interview that required significant preparation, including developing and presenting detailed slides. Communication throughout the process was consistently poor. Multiple timelines were promised and missed (including same-day and end-of-week commitments), with no proactive updates. I had to chase repeatedly for basic clarity, even after being assured outcomes would be shared “today”. At senior level, this reflects a lack of ownership, alignment, and respect for candidates’ time. If this is how decisions are handled during recruitment, it raises serious concerns about internal decision-making and accountability once employed. Feedback and closure should be a minimum expectation after asking candidates to invest this level of effort. Unfortunately, that standard was not met.

How would you approach the role in your first 90–100 days, particularly around client relationships, operational performance, and protecting margin?