Accela, Inc.

Recherches associées: Avis sur Accela, Inc. | Offres d’emploi chez Accela, Inc. | Salaires chez Accela, Inc. | Avantages sociaux chez Accela, Inc.
      Entretiens chez Accela, Inc.Entretiens d’embauche pour Angular Developer chez Accela, Inc.Entretien chez Accela, Inc.

Entretien pour Angular Developer

27 oct. 2020
      Dublin, Dublin
      Entretien difficile

Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Accela, Inc. (Dublin, Dublin) en sept. 2020

There was no initial phone call. They had my recruiter send me a technical test saying that it should take 2 hrs. First of all, 2hrs is a long test and if you didn't even have an initial call, how would you even know if you want to work there? Second of all, there is no way anyone would be able to finish the test in 2 hrs. No way. It was more like 6-12 hrs. They wanted a fully functional application with 4 pages in it along with authentication. Are you for real? Are you asking me to do free work here? The test wasn't difficult but it's not a reasonable test to ask people who already have jobs. Could have just stopped at one page to see if the person can code or not.

very long unreasonable technical test