ASK Group

Recherches associées: Avis sur ASK Group | Offres d’emploi chez ASK Group | Salaires chez ASK Group | Avantages sociaux chez ASK Group
      Entretiens chez ASK GroupEntretiens d’embauche pour Quality Engineer chez ASK GroupEntretien chez ASK Group

Entretien pour Quality Engineer

3 avr. 2017
      Mānesar

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez ASK Group (Mānesar) en juin 2014

1. They called me for the interview. 2. They gave me a written test with 30 minutes to solve that paper. 3. Questions were based on aptitude and Mechanical branch. 4. After that F2F happened. 5. Questions were easy and relevant to mechanical subjects. 6. I got selected and they asked me for documents. 7. i submitted documents on very next day.

What are the subjects in your degree? what was the favorite subject? What is difference between Diesel and Petrol Engine? What is Differential System ?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Quality Engineer chez ASK Group

Entretien pour Quality Engineer

7 avr. 2024
      Gurgaon, Haryana

J'ai passé un entretien chez ASK Group (Gurgaon, Haryana)

It depends on how you represent your self. Ones past experience with relevant know how. Be remaining updated with new tech also helps. Interview happens in three phase one is Hr round second is Depp head last is online test.

Why do I want to join at ASK

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous