ADTRAN

Recherches associées: Avis sur ADTRAN | Offres d’emploi chez ADTRAN | Salaires chez ADTRAN | Avantages sociaux chez ADTRAN
      Entretiens chez ADTRANEntretiens d’embauche pour Sr. Software Engineer chez ADTRANEntretien chez ADTRAN

Entretien pour Sr. Software Engineer

14 mai 2025

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sr. Software Engineer chez ADTRAN

Entretien pour Senior Software Engineer

3 févr. 2025
      Bengaluru

J'ai passé un entretien chez ADTRAN

Firstly call from HR and then 1 panel interview. Mostly questions about experience and previous projects with focus on system design (how would you solve x, what is your experience with y).

Gitflow, storage, cloud, logging and monitoring, languages.
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez ADTRAN (Bengaluru) en oct. 2024

Smooth process. Guidance was given at every stage. There were 5 rounds in total. 2 Tech rounds were most important and lengthy ones. Overall the interviews focused on Java basics, dsa, multithreading and HLD and DLD questions. HLD was based on the project which you worked on. DLD questions on some requirement was asked to implement end to end. So practice design mostly.

Core Java, HLD, DLD, Multithreading, Puzzle

Entretien pour Senior Software Developer

21 mai 2024
      Noida

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez ADTRAN (Noida) en mars 2024

Got call via consultancy for REMOTE opportunity. There were 3 rounds of interview. I cleared 2 of them. 3rd round too went well. But in 3rd round, I got to know that this job requires individual to be in Bangalore for first 8-10 months. Atleast they should mention this fact in their job description. Wasted 3 days of my time. Totally useless job description and useless team to not communicate in advance. I denied in last round saying that job description clearly mentions REMOTE and that's why I opted for lower salary. Else, If I would have known that they want me to work from Bangalore for 8-10 months, wouldn't I have told salary expectation accordingly.

Multi-threading, Race conditions, ThreadPool, Implementing producer consumer problem