AAA Club Alliance

Recherches associées: Avis sur AAA Club Alliance | Offres d’emploi chez AAA Club Alliance | Salaires chez AAA Club Alliance | Avantages sociaux chez AAA Club Alliance
      Entretiens chez AAA Club AllianceEntretiens d’embauche pour Senior Travel Consultant chez AAA Club AllianceEntretien chez AAA Club Alliance

Entretien pour Senior Travel Consultant

14 août 2023
      Wilmington, DE

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez AAA Club Alliance (Wilmington, DE) en janv. 2019

Applied online. Recruiters reached out and set up interview with retail level management. In person interview at retail location. Flexible start date. Weeks of training you to do it the AAA way.

They really just want to know if you will be a team player willing to cold sell anything they can push. As long as you have basic computer skills you are golden.