Avis sur VGZ | Glassdoor.ca

Avis sur VGZ

Mis à jour le 27 sept. 2019

Pour filtrer les avis, ou .

3.9
81%
Recommandent à un ami
95%
Approuvent le PDG
VGZ CEO Tom Kliphuis
Tom Kliphuis
16 évaluations
  1. « We are changing the world, one chip at a time. »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Human Resources Specialist à Minsk
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez VGZ à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    Our professional staff carefully studies each customer to better understand unique needs and objectives and deliver the most dependable and efficient solution. We present all options and provide expert advice to help you make educated decisions for your company. Our career development opportunities will give you every resource you need to reach your full potential but it is up to you to make it happen: social pack flexible working schedule MacBook Pro for every developer american-stile company, stress-free work environment family-style team

    Inconvénients

    Our professional staff carefully studies each customer to better understand unique needs and objectives and deliver the most dependable and efficient solution. We present all options and provide expert advice to help you make educated decisions for your company. Our career development opportunities will give you every resource you need to reach your full potential but it is up to you to make it happen:

    Continuer à lire
    VGZ2018-02-26
  2. « Mooie kansen, innovatief bedrijf »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Chapter Lead à Eindhoven
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez VGZ à temps plein depuis moins d'un an

    Avantages

    Hoewel het bedrijf nog altijd meer hiërarchisch is dan sommige moderne bedrijven, wordt wel iedereen serieus genomen en op waarde geschat. Elke werknemer kan input leveren die tot op niveau van Raad van Bestuur kan doordringen. Het is een bedrijf dat open staat voor vernieuwing en ontwikkeling, waardoor je, als je zelf de kansen pakt, mooie stappen kunt maken. Er werken bevlogen, intelligente en ambitieuze mensen met een hart voor de zorg. Er is veel aandacht voor ontwikkeling van medewerkers en iedereen werkt vanuit het doel een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren als zorgverzekeraar. Doordat de mensen open staan voor feedback, nieuwe ideeën en andere zienswijzes, blijft de organisatie voortdurend in beweging. Er is daarnaast veel ruimte voor eigen regie van medewerkers, van hun dagindeling, tot hun ontwikkeling, tot het werken in zelforganiserende teams.

    Inconvénients

    Doordat de organisatie zoveel in verandering is, is er altijd wel ergens onduidelijkheid over en blijft niks lang hetzelfde. Het is telkens weer opnieuw zoeken naar het evenwicht tussen beheersen van risico's en pakken van kansen. Daarnaast vind ik de cultuur toch nog redelijk formeel, zeker hoger in de organisatie. De diversiteit begint daar op gang te komen qua profielen, maar de formele sfeer blijft.

    Continuer à lire
    VGZ2019-09-27
  3. « Fijne baan, maar vervelende sfeer door negatieve collega's »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez VGZ à temps plein

    Avantages

    Dicht bij station, flexibele begintijden, routinematige maar afwisselende taken.

    Inconvénients

    Ik had toentertijd te maken met een kleine afdeling met alleen maar (misgunnende) vrouwen. De ene was meer bezig met Facebook/constant bellen met haar man, de ander weer met kritiek leveren, weer een ander was goed in werk over de schutting gooien naar o.a. mij. Ook een moment gehad dat één collega een indirect discriminerende opmerking maakte naar de ander. Na een jaar weggegaan omdat ik een betere baan vond en ook vanwege de steeds negatievere sfeer door die specifieke, discriminerende collega (ik heb later vernomen dat deze persoon uiteindelijk met een burnout is vertrokken. Karma?). De parttimers waren naar mijn mening de grootste klagers.

    VGZ2019-09-19
  4. Utile (1)

    « Puinhoop »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez VGZ à temps plein

    Avantages

    Informele sfeer, kantoor is fraai ingericht

    Inconvénients

    Continu aan het reorganiseren, waardoor teamgevoel en waardering ontbreekt. Veel functies zonder inhoud, veranderen ok te veranderen

    VGZ2019-08-24
  5. « Onrustige dynamiek »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue neutre
    Approuve le PDG

    Je travaille chez VGZ à temps plein

    Avantages

    Goede arbeidsvoorwaarden, veel vrijheid in je werk.

    Inconvénients

    Reorganisatie op reorganisatie, en minder ontwikkelperspectief

    Continuer à lire
    VGZ2019-06-15
  6. « Excelent »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Manager à Arnhem
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez VGZ à temps plein depuis plus de 8 ans

    Avantages

    Werken bij VGZ is geweldig

    Inconvénients

    Re-organisaties zijn er aan de lopende band

    VGZ2019-04-22
  7. « VGZ Callcenter medewerker kantoor Arnhem »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Ne recommande pas
    Point de vue neutre
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez VGZ à temps partiel

    Avantages

    Gezellig team, kantine, worden goed gemonitord

    Inconvénients

    Geeft veel stress en werk druk.

    VGZ2019-04-16
  8. « Klantenservice »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Medewerker Klantenservice à Eindhoven
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez VGZ à moins d'un an

    Avantages

    Persoonlijke ontwikkeling, fijne begeleiding, prettige collegas

    Inconvénients

    WFT in eigen tijd behalen

    VGZ2018-09-21
  9. Utile (1)

    « Werken bij VGZ »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme à Arnhem
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez VGZ à temps plein depuis plus d'un an

    Avantages

    - Ontwikkelmogelijkheden - Leuke collega's - Veel vrijheid en vertrouwen - Mogelijkheid tot thuiswerken - Prima salaris - Menselijk

    Inconvénients

    - Beetje een logge organisatie

    VGZ2018-04-11
  10. « Prima »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
     
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez VGZ à

    Avantages

    Veel vrijheid, voldoende uitdaging en volop carriermogelijkheden.

    Inconvénients

    niet zo 123 aan te voeren

    Continuer à lire
    VGZ2017-12-19
28 avis trouvés
</>Intégrer