Avis sur Protiviti

3,7

Joseph A. Tarantino

18 nov. 2025

Work Life Balance

Avantages

Très bon équilibre entre la vie pro et la vie perso.

Inconvénients

Comme toute activité dans le domaine du conseil, il y a des périodes de pic de charge.

2,0
19 mars 2025

meh

Avantages

- stipendio in linea col mercato milanese - ufficio moderno e piacevole in cui lavorare

Inconvénients

- ruoli non ben definiti, "consultant" può voler dire qualsiasi cosa, sono stata assunta per un ruolo di tipo x e sono finita a lavorare su progetti di tipo y - normalizzazione del lavoro fuori orario e cultura del sacrificio

Réponse de Protiviti
1y
Thank you for taking the time to share your feedback. We are glad to hear that you enjoyed working within our office environment. We strive to create a workspace that is both comfortable and conducive to productivity, and it’s encouraging to know that this aspect positively impacted your experience. We understand it is important for our employees to have clear expectations of their role and responsibilities, and we will continue to encourage open and transparent communication about project assignment. Additionally, we recognize that employee well-being and being able to have balance work and life is important to ensure our people can thrive. We appreciate your feedback which will be taken into consideration as we continue to enhance our employee experience, and we hope you had an opportunity to share more detailed insights as part of the off-boarding process.
9 nov. 2024

Avantages

Très bonne ambiance chez Protiviti

Inconvénients

Je n'en vois vraiment aucun.

Réponse de Protiviti
1y
Nous vous remercions d’avoir partagé vos retours sur votre expérience chez Protiviti. Nous sommes ravis de savoir que vous appréciez notre environnement de travail. Si vous avez des idées ou suggestions, l’équipe RH est à votre écoute. Merci de faire partie de notre équipe et de notre culture. Votre positivité contribue grandement à notre environnement de travail

Glassdoor compte 5 046 avis de salariés Protiviti publiés anonymement par des employés Protiviti. Lisez les avis et évaluations sur Glassdoor, et décidez si Protiviti est fait pour vous.