Avis sur AFAS Software | Glassdoor.ca

Avis sur AFAS Software

Mis à jour le 18 sept. 2019

Pour filtrer les avis, ou .

4.9
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
100%
Recommandent à un ami
  1. « Prestatiecultuur »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Sales 
    Recommande
    Point de vue positif

    J'ai travaillé chez AFAS Software à temps plein moins d'un an

    Avantages

    Top bedrijf maar hard werken voor promotie

    Inconvénients

    Snel plafond bereikt, jammer want andere beloftes

    Conseils à la direction

    Open kaart omtrent doorgroei

    AFAS Software2019-09-18
  2. « Top werkgever! »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez AFAS Software à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    Vrijheid om je ideeën te delen en uit te voeren

    Inconvénients

    Carrière mogelijkheden vooral mogelijkheid in de breedte na enkele jaren.

    AFAS Software2019-08-05
  3. « Fantastische werkgever die haar medewerkers op #1 zet »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - anoniem à Leusden
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez AFAS Software à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    + Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden + Ondernemende cultuur + Work hard, play hard + Iedere dag met een glimlach naar AFAS gaan (warm bad & leuke werkzaamheden) + Goede leidinggevenden + Lekkere lunch en gezonde smoothies (én goede koffie) + Uitstekende arbeidsvoorwaarden

    Inconvénients

    - Die zijn er niet

    Conseils à la direction

    Blijf kritisch, geniet van het succes en bovenal: ga zo door!

    AFAS Software2019-06-19
  4. « Geweldige werkgever met een enorme groeiambitie »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 

    Je travaille chez AFAS Software à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    Medewerkers staan op #1, weinig regelgeving en hiërarchie in de organisatie, goed leiderschap, de organisatie is één grote familie, zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, elk jaar een grote autonome groei wat vertrouwen geeft in de continuïteit van het bedrijf.

    Inconvénients

    De constante groei van het bedrijf vergt soms wat (te) veel van de medewerkers.

    AFAS Software2019-06-04
  5. « Top werkgever! »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien stagiaire - Stagiair onderzoeker à Leusden
    Recommande
    Point de vue positif

    J'ai travaillé chez AFAS Software à moins d'un an

    Avantages

    - Leuke collega's en ontzettend open bedrijfscultuur - Grote waardering voor personeel (de CEO kent iedereen bij naam!) - Interessante stagemogelijkheden - Goeie werk/privé balans

    Inconvénients

    Ik heb geen een minpunt

    AFAS Software2019-01-31
  6. « Traineeship Consultancy »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Stagiaire actuel - Consultancy à Leusden
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez AFAS Software à depuis plus d'un an

    Avantages

    - Je bent regisseur van je eigen loopbaan - Transparante organisatie - Goede arbeidsvoorwaarden - Geweldige familiecultuur

    Inconvénients

    Ik ben meer dan te spreken over AFAS en zie geen minpunten die andere organisaties niet zouden hebben.

    AFAS Software2018-10-13
  7. « Mooi bedrijf »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    Employé actuel - Employé anonyme 

    Je travaille chez AFAS Software à temps plein

    Avantages

    Groeiend bedrijf met mogelijkheden naar lange termijn Zeer fijne collega's

    Inconvénients

    De groei van het bedrifj gaat gepaard met groeipijnen

    AFAS Software2018-07-05
  8. « Heerlijke werkgever met persoonlijke aandacht voor iedereen »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Consultant 
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez AFAS Software à temps plein depuis moins d'un an

    Avantages

    + Iedereen is zeer betrokken. Ondanks dat er ruim 400 mensen werken voelt het echt als een warme familie + Je bent regisseur van je eigen succes: als je zelf iets wilt en dit initieert dan is hier ruimte voor + Uitstekende doorgroeimogelijkheden vanaf Support-afdeling + Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

    Inconvénients

    - Omdat dit mijn eerste baan is zie ik alles wat hier gebeurt en alles wat ik meemaak nu als 'normaal', terwijl veel zaken dat helemaal niet zijn (transparantie, efficiëntie, een goeie lunch). Mocht ik ooit weg gaan zal dat waarschijnlijk enorm wennen worden in een andere organisatie...

    AFAS Software2018-04-23
  9. « Beste en meest inspirerende werkgever van Nederland »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Stagiaire actuel - Consultancy à Leusden
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez AFAS Software à depuis moins d'un an

    Avantages

    Het grootste pluspunt aan AFAS is de bedrijfscultuur. Dit kenmerkt het succes van AFAS en de enorm prettige werkomgeving. Er is veel ruimte voor talent en medewerkers staan op de eerste plaats. Het bedrijf wordt op een hele unieke manier geleid, iets waar veel bedrijven alleen van kunnen dromen. De meest ideale werkgever die ik ken.

    Inconvénients

    Een minpunt kan zijn dat er veel van je wordt verwacht en gevraagd. Als je graag een baan wil met weinig verantwoordelijkheid en puur voor het geld komt, dan ga je niet gelukkig worden bij AFAS. Oftewel, ben je niet ambitieus, positief en een beetje gek, kijk dan vooral verder.

    Conseils à la direction

    Bewaak de bedrijfscultuur en blijf erop gericht om deze te verbeteren.

    AFAS Software2018-04-23
  10. « AFAS is een fijne werkgever! »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Support-medewerker à Leusden
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez AFAS Software à temps plein depuis moins d'un an

    Avantages

    - Veel doorgroeimogelijkheden - Gezellige collega's - Uitstekende arbeidsvoorwaarden - Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling - AFAS is transparant, waardoor er geen geheimen zijn en alles inzichtelijk is - AFAS staat open voor verandering en stimuleert medewerkers om mee te denken

    Inconvénients

    - Je wil nooit meer weg

    Conseils à la direction

    - Ga vooral zo door

    AFAS Software2018-04-23
14 avis trouvés