Windcave

Recherches associées: Avis sur Windcave | Offres d’emploi chez Windcave | Salaires chez Windcave | Avantages sociaux chez Windcave
      Entretiens chez WindcaveEntretiens d’embauche pour Account Manager chez WindcaveEntretien chez Windcave

Entretien pour Account Manager

2 déc. 2021

J'ai passé un entretien chez Windcave

There were two interviews, both very simple and straightforward. They want to see if you’re a good fit not only in the role, but as a part of the team. They all seem very friendly with each other.

What interests you in this position?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Account Manager chez Windcave

Entretien pour Account Manager

7 nov. 2017
      Los Angeles, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Windcave (Los Angeles, CA) en mai 2017

Basic interview, followed by a 5th grade level exam of "which of these numbers are different?" A long and drawn out process. Very unprofessional top to bottom. There seems to be no structure to this process. A very "fly by the seat of your pants" approach here. The interview was a huge turn off right away.

All general: "Tell me about your last job." "What are some of your weaknesses?" "Why do you want to work here?"