Jacobs

Recherches associées: Avis sur Jacobs | Offres d’emploi chez Jacobs | Salaires chez Jacobs | Avantages sociaux chez Jacobs
      Entretiens chez JacobsEntretiens d’embauche pour Geotechnical Engineer chez JacobsEntretien chez Jacobs

16 avr. 2025

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Geotechnical Engineer chez Jacobs

20 mars 2024
      Bellevue, WA
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Jacobs en janv. 2025

Hubo una primera llamada telefónica de Recursos Humanos en la que se hicieron preguntas generales sobre mi experiencia y una segunda entrevista con los responsables técnicos del puesto en la que me hicieron preguntas técnicas y relacionadas con mi experiencia laboral y en distintos proyectos.

What type of work are you more comfortable with? Site or office?

What kind of lab tests would you do if you'd like to have input for settlement criteria?

What are some issues you've faced in previous projects and how you did you overcome those?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Jacobs (Bellevue, WA) en févr. 2024

HR contacted a few weeks after online application submission and scheduled an online video interview. Interview went well and smooth with 5-6 professionals in the same meeting. They followed up asking for references. The overall experience was positive, expect the initial contact tool about 2-3 months which is normal for big corporates.

Common career history questions, very limited technical questions.

13 mars 2019

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Jacobs

The process took about a month from initial application to job offer. I first had a Skype interview with HR rep that involved personality type questions, tell me about ur self etc. About two weeks after was invited for a face to face technical interview.

Types of foundations and on how ground condition affects foundation types. It’s important to know eurocode 7 and it’s application to geotechnical design.